Poslednje sekunde života novinara Kašogija (VIDEO)
Foto:Screenshot

Ni slutio nije šta mu se sprema

Poslednje sekunde života novinara Kašogija (VIDEO)

Na Jutjubu danas se pojavio novi snimak iz Istanbula koji pokazuje poslednje trenutke života saudijskog novinara Džamala Kašogija.

Na snimku se vidi da je Kašogi u tim trenucima bio sa vjerenicom Hatidže Džengiz.

Oni su planirali da se vjenčaju i Kašogi je upravo zbog dokumenata potrebnih za sklapanje braka otišao u konzulat Saudijske Arabije.

Novinar "Vašington posta" ušao je u konzulat Saudijske Arabije u Istanbulu 2. oktobra i iz njega nije izašao.

Više od dvije nedjelje niko nije znao šta se s njim dogodilo, a zvanični Rijad je ćutao, čak i kada su istražitelji krenuli njegovo tijelo da traže u obližnjoj šumi.

Na kraju su priznali da je Kašogi stradao u konzulatu, ali da se to dogodilo greškom.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.