Prijestonica dodjeljuje stipendije studentima, otvoren konkurs

Prijestonica dodjeljuje stipendije studentima, otvoren konkurs

Prijestonica Cetinje raspisala je konkurs za dodjelu stipendija za studijsku 2018/2019. godinu. Kako su saopštili, u tekućoj studijskoj godini biće dodijeljeno 10 stipendija studentima primijenjenih osnovnih i akademskih osnovnih studija.

Kandidati za stipendije moraju imati crnogorsko držaljanstvo, prebivalište na teritoriji Cetinja, pri čemu su tekući semestar upisali ove studijske godine i nijesu gubili nijednu godinu tokom studija. Pravo na stipendiju imaju nezaposleni i studenti do 26 godina starosti.

„Stipendija se dodjeljuje za jednu studijsku godinu i isplaćivaće se mjesečno, za deset mjeseci studijske godine, bez obaveze vraćanja”, navedeno je u saopštenju Komisije za dodjelu stipendija Prijestonice Cetinje.

Prijave se mogu podnijeti na šalterima Građanskog biroa Prijestonice Cetinje, gdje se može pruzeti i obrazac prijave na konkurs.

Takođe, prijave se mogu podnijeti putem pošte na adresu Prijestonica Cetinje - Sekretarijat za kulturu, sport i mlade, Bajova br. 2, sa naznakom za Komisiju za dodjelu stipendija Prijestonice Cetinje.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.