Podgorica: Saobraćajci u gepeku pronašli 50 kg droge, uhapšeno jedno lice
Foto:Uprava policije

Mojanovići

Podgorica: Saobraćajci u gepeku pronašli 50 kg droge, uhapšeno jedno lice

Podgorička policija pronašla je u gepeku touran-a 50 kilograma skanka i uhapsila Đ.Đ. (37) iz Podgorice, kod koga je droga i pronađena.

Policijski službenici su juče u naselju Mojanovići zaustavili  kombi marke „VW Touran“ podgoričkih registarskih oznaka kojim je upravljalo bezbjednosno interesantno lice Đ.Đ. (37) iz Podgorice.

"Detaljnom kontrolom vozila policijski službenici su u prtljažniku pronašlii i oduzeli četiri veća džaka sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank.Službenici CB Podgorica su o događaju obavijestili službenike Odsjeka za borbu protiv droge radi daljeg postupanja.O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se Đ.Đ. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Kako se dodaje, oduzeta droga biće upućena u Forenzički centar radi vještečenja.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.