Vilander: Đoković jedan od najboljih igrača koje sam ikad gledao
Mats Vilander, foto: Profimedia

Od kritičara do najvećeg fana

Vilander: Đoković jedan od najboljih igrača koje sam ikad gledao

Mats Vilander, nekadašnji najbolji teniser svijeta, rekao je da je Novak Đoković jedan od najboljih igrača koje je ikada gledao.

"Mislim da je veća misterija to što ne pričamo o tome da je Federer imao sušni period kada pet godina nije pobjeđivao, ili Rafael Nadal koji je imao period kada je nekoliko godina bio povrijeđen, ili nije bio povrijeđen? Ili jednostavno nije igrao dobro, ili nije bio u stanju da dovoljno jako trenira", rekao je Vilander u podkastu čuvenog američkog magazina "Sports Ilustrated". 

Šveđanin je godinama bio jedan od najvećih kritičara srpskog tenisera, međutim u poslednje vrijeme je "promijenio ploču" i sada ga redovno možete čuti kako hvali Đokovića. 

"Novakov put je normalniji i prirodniji. Rodžer i kada nije pobjeđivao govorilo se o njegovoj gracioznosti, dok se Rafa uvijek pokrivao time što nikada nije pokazivao negativnu emociju i što je uvijek išao 100 odsto", kazao je Vilander i zaključio: 

"Kada je riječ o Novaku Đokoviću on je veliki igrač i jedan od najvećih koje sam ikada gledao".

B92

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.