Bošković u posjeti Kosovu
Predrag Bošković

Susret sa Berišom, Tačijem i Haradinajem

Bošković u posjeti Kosovu

Ministar odbrane, Predrag Bošković, boraviće danas u zvaničnoj posjeti Kosovu.

Bošković će se u Prištini sastati sa ministrom Kosovskih snaga bezbjednosti, Rustemom Berišom, premijerom Republike Kosovo, Ramušom Haradinajem, i predsjednikom, Hašimom Tačijem.

"Posjeta je posvećena jačanju i unapređenju saradnje dvije zemlje, kroz razmjenu mišljenja o aktuelnim bilateralnim i međunarodnim temama, u cilju zajedničkog doprinosa uspostavljanju dijaloga, kao ključnog alata za dostizanje trajnog mira i stabilnosti na Zapadnom Balkanu", saopšteno je iz Ministarstva odbrane.

Popodne, ministar će posjetiti Komandu KFOR-a u Prištini. Tom prilikom, razgovaraće sa sa komandantom KFOR-a, generalmajorom Salvatoreom Kuoćijem (Salvatore Cuoci). Riječ je o prvoj posjeti ministra odbrane Crne Gore Komandi NATO snaga na Kosovu.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.