Hadžibrahimi ponovo predsjednik OSD Ulcinj
Hadžibrahimi sa rukovodstvom

Potpredsjednici su Zubrević, Duraković i Knežević

Hadžibrahimi ponovo predsjednik OSD Ulcinj

Na Konvenciji Omladine Socijaldemokrata Ulcinj, održanoj 21. oktobra 2018. godine, na funkciju predsjednika ponovo je izabran Arber Hadžibrahimi, saopšteno iz ove partije.

Jednoglasno je odlućeno i da potpredsjednici u ovom mandatu budu Anela Zubrević, Albion Duraković i Aleksandra Knežević, dok će funkciju sekretarke obavljati Arijona Muharemović.

Predsjednik OO SD Ulcinj Ćazim Hodžić kazao je da su Socijaldemokrate u Ulcinju već prepoznate kao ozbiljan i važan politički subjekat, ali da su i  mladi svojim aktivizmom i radom doprinijeli tome, saoš 

‘’Mladi su bili primjer otvorenosti i tolerancije i  njegovali sve suštinske socijaldemokratske principe, i ne sumnjam da će i novo rukovodstvo nastaviti da na isti način djeluje’’, poručio je Hodžić.

OSDULCINJ

OSD Ulcinj

Izražavajući neizmjernu zahvalnost i zadovoljstvo zbog pružene prilike da ponovo vodi omladince ulcinjskih Socijaldemokrata, Hadžibrahimi predstavio je svoj program i obratio se prisutnima.

U svom obraćanju naveo je da će Omladina Socijaldemokrata Ulcinja savjesno i predano raditi na jačanju omladinske organizacije i afirmisanju omladinaca.

"Težićemo tome da u narednom periodu sprovedemo što veći broj društveno korisnih aktivnosti kojima ćemo pokazati da se mlade Socijaldemokrate istinski zalažu za napredak i razvoj Ulcinja, ali i očuvanje nacionalnih i multikulturalnih vrijednosti u ovoj sredini", kazao je Hadžibrahimi. 

Predsjednik Omladine Socijaldemokrata Crne Gore, Emil Đokić rekao je da je zadovoljan dosadašnjim radom i aktivizmom mladih u Ulcinju, ali da je uvjeren da će OSD Ulcinj u narednom periodu proširiti svoje redove brojnošću i osnažiti ih kvalitetnom organizacijom. 

Ponosan na uspjehe i rezultate koje je ova omladina postigla, Đokić se u završnom obraćanju zahvalio na njihovom dosadašnjem doprinosu i poželio im sreću, sa željom da u predstojećem mandatu postignu još više, u timskom duhu i pozitivnoj atmosferi.

Konvenciji su prisustvovali potpredsjednici OSD Crne Gore Sanel Canović, Nikola Zirojević i Drago Drobnjak i generalna sekretarka Elida Korać.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.