Bjelopoljka Aleksandra Furtula i ove godine najbrža na Studentskom krosu
Najbolji na krosu, Aleksandra druga s desna, foto: SSSCG

Pepić najbolji u muškoj konkurenciji

Bjelopoljka Aleksandra Furtula i ove godine najbrža na Studentskom krosu

Studentski kros u organizaciji Studentskog sportskog saveza Crne Gore i Opštinskog studentskog sportskog saveza Podgorica održan je na trim stazi u Tološkoj šumi u Podgorici, 20.oktobra 2018. godine, a pobjedu je i ove godine u ženskoj kokurenciji odnijela Bjelopoljka Aleksandra Furtula.

U prelijepom ambijentu ukupno je bilo prijavljeno 36 studenata sa sva tri crnogorska Univerziteta, a trčalo se u muškoj konkurenciji 1500m, i u ženskoj 800m, javlja Studentski sportski savez.

Najbrži u muškoj konkurenciji bio je Erol Pepić, student Univerziteta Donja Gorica, sa vremenom 04:46:55, ispred Mrdelje Čvorovića (Fakultet za sport i fv) koji je 1500m istrčao za 04:54:35, dok je treće mjesto pripalo Filipu Popoviću sa Prirodno-matematičkog fakulteta (05:03:20)

U ženskoj konkurenciji, dominirale su djevojke sa Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje.

Najbrža je bila prošlogodišnja šampionka Aleksandra Furtula iz Bijelog Polja, koja je ovom trkom prošlogodišnji rezultat popravila za čak 20 sekundi, pa je trijumfovala sa vremenom 02:36:20.

Drugo mjesto osvojila je Ivana Vuković koja je 800m istrčala za 03:04:58, dok je bronzano odličje osvojila Teodora Roganović sa vremenom 03:05:08.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.