Jelena  zbog Kije  napušta žiri ,,Pinkovih zvezdica,,
Foto: Promo

Jelena zbog Kije napušta žiri ,,Pinkovih zvezdica,,

Pobjednica rijalitija "Zadruga" nedavno je postala novi član žirija "Pinkovih zvezdica", kada je došla na mjesto pjevača Milana Stankovića, što je bio neočekivani potez televizije Pink.

Snimanje nove sezone takmičarskog šou programa "Pinkove zvezdice", počelo je prije tri dana, a na samom početku, u studiju je mnoge sačekalo neprijatno iznenađenje.

Kija je nakon karijere stjuardese počela da se bavi pjevanjem, pa je ovaj potez, malo je reći začudio, sve gledaoce, pa čak i fanove same Kockareve.

U žiriju su ostali Leontina Vukomanović, Goca Tržan, Jelena Tomašević i Sergej Ćetković.

Prva koja će napustiti crvenu fotelju je pjevačica Jelena Tomašević, ona nije  željela da sjedi sa Kristinom u žiriju jer je, vodeći se savjetima svojih fanova, odlučila da je ona "umjetnica i pjevačica, a ne cirkuska zvijezda", kako su joj mnogi sugerisali.

- Dragi moji, prethodne četiri godine u našim "Pinkovim zvezdicama" upoznala sam mnogo božanstvene djece, naslušala se predivnog pjevanja, smijala se i plakala od radosti sa svojim divnim kolegama iz žirija. Došlo je vrijeme da se za sada rastanemo. Preda mnom je jedan veliki i bitan muzički projekat zbog koga ću često biti zauzeta. Članovima žirija želim puno radosti i uspješnu sezonu. Uvjek ću navijati za sve buduće i bivše takmičare i čekati ih da porastu i pridruže mi se na sceni. Sve vas voli vaša Jelena Tomašević-Bosiljčić - napisala je pjevačica na Instagramu, a svoju koleginicu vjerovatno nije spomenula u želji da ne stvara sebi konflikte.

Takođe, kako saznaje Alo, ni čuveni Sergej Ćetković ne želi da sedi sa Kijom u crvenoj stolici, pa će istu uskoro napustiti, što će u narednim danima biti i javno saopšteno.

Screenshot1811000x0

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.