Žena u ovom horoskopskom znaku je jaka, iskrena i radoznala
ilustracija

Žena u ovom horoskopskom znaku je jaka, iskrena i radoznala

Žena Strijelac je "čelična lejdi", uvijek je ispred svih i za nju ne postoji riječ "ne".

Žena Strijelac je toliko toga preturila preko glave, slomila se i nastavila, jača nego ikad. Ona ne zna za granice i uvijek je u potrazi za istinom.

Ona je jaka i uvijek vođa

Žena rođena u ovom znaku je osoba koja zaista može da prednjači u svemu. Ona se trudi da uvijek bude uspješna i mnogo ulaže u sebe, svoje znanje, a sve zarad napretka koji želi da ostvari. Bori se da postigne lijepe rezultate i njen cijeli život se svodi na to.

Znatiželjna je zbog čega se stalno razvija

Strijelac je znatiželjan i uvijek radoznao. Ovam znakom vlada kuća filozofije, a žena Strijelac traži istinu u svim okolnostima. Ona duboko istražuje svakog čovjeka, ženu ili dijete, i teme razgovora mogu biti od politike preko religije do seksualne orijentacije.

Ništa nije izvan granica ili tabu u njenoj potrazi za odgovorima

Ona je svestrana i izuzetno šarmantna, i uživa u svakom novom iskustvu. Žene Strijelci su obično iskrene i nezavisne, što mnogi smatraju za privlačnu kombinaciju.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.