Baranin oduševio Karleušu u Zvezdama Granda (Video)

Baranin oduševio Karleušu u Zvezdama Granda (Video)

Ibrahim Mekić u prvom krugu takmičenja predstavio se pjesmama „Bićeš moja“ Tropico Benda i „Hendikepiran“ Lapsus Benda.

Nakon otpjevane obje pjesme, dobio je četiri pozitivna glasa i to od ženskog dijela žirija. Ana je povukla svoj glas, Viki je potvrdila svoj taster, dok je Marija odustala, jer joj je kandidat zvučao „tezgaroški“.

„Bio si jako dobar. Dopada mi se što imaš seks u glasu i to što zvučiš „tezgaroški“ nekada znači da imaš pjevačkog iskustva“, prokomentarisla je Jelena i time objasnila zašto želi da bude mentor ovom takmičaru. Nakon što ju je Popović pitao da li ovaj kandidat može da bude zvijezda, Jelena mu je odgovorila da je i on svojevremeno bio zvijezda iako je nosio naočare, bio zubat i imao 40 kilograma.

Divin komentar nasmijao je sve, a kandidat je odlučio da se priključi upravo Jeleninom timu.

Njegov nastup možete pogledati na 1:00:30.

Grand.online

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.