Simpsonovi nastavili sa predviđanjem događaja:Evo šta su sada pogodili

Simpsonovi nastavili sa predviđanjem događaja:Evo šta su sada pogodili

Animirana serija “Simpsonovi“ nastavila je niz bizarnih predviđanja događaja.

Nakon što su uspjeli da predvide li da će Tramp postati predsjednik Amerike, pojavljivanje pametnog sata, skandal FIFE, ekonomsku krizu Grčke, ali i nastup Lejdi Gage na Super Bolu, obistinila se još jedna scena iz serije o životu porodice Simpson, prenosi B92.

Najnoviji slučaj je legalizacija kanabisa u Kanadi, koju su Simpsonovi predvidjeli 2005. godine u epizodi “Midnight Rx saw”.

Welp, Let's add another one to the list...#TheSimpsons#CanadaLegalizationhttps://t.co/JEwEkLIxKb

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.