Cecinoj sreći nema kraja, Veljko se ženi
Ceca i Veljko

Cecinoj sreći nema kraja, Veljko se ženi

Sin folk pjevačice Svetlane Cece Ražnatović, Veljko i njegova vjerenica Bogdana Rodić uskoro će stati na ludi kamen.

 Njihova veza je od početka je obećavala, od samog starta su izgledali veoma skladno i zaljubljeno, neko vrijeme unazad, Veljko nju oslovljava sa “moja žena”.

Postojale su spekulacije na temu njihovog zajedničkog života, vjeridbe, i na kraju samog braka. Najprije se desila prelijepa vjeridba, Bogdanino “DA”, zatim upoznavanje roditelja, i na kraju samo dogovoranje oko detalja vjenčanja.

– Nismo još odredili datum, ali će se to sigurno dogoditi, u bliskoj budućnosti – rekao je Veljko za “Blic”.

Bogdanini roditelji su oduševljeni zetom i sa nestrpljenjem iščekuju dan kada će svoju mezimicu ispratiti pred oltar.

I sama Svetlana Ceca Ražnatović se oglasila ovim divnim povodom....

- Mojoj sreći nema kraja. Radujem se djeci i voljela bih da mi sin podari tu sreću - istakla je pjevačica, prenose mediji. 

Hello

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.