Beograđanka o radu u salonu za masažu: Klijenti su ugledni građani koji traže erotske masaže
ilustracija

Kandže mafije

Beograđanka o radu u salonu za masažu: Klijenti su ugledni građani koji traže erotske masaže

Beograđanka Lola V. (29) iz Beograda, nezaposleni fizioterapeut, upala u zamku kada se javila na oglas u kojem je tražena radnica za rad u salonu za depilaciju i masažu. Međutim, šokirala se kada je otišla na razgovor.

- Salon se nalazi u strogom centru grada, u jednoj zgradi. Ne znam koliko stan ima kvadrata, pretvoren je u salon. Ima dio u kojem su bila dva stola za masažu odvojena paravanom i džakuzi. Dočekala me je djevojka, koja se predstavila kao sekretarica. Odmah sam shvatila da sam došla u mini-kupleraj, koji se lažno oglašava kao salon za masažu - ispričala nam je Lola.

Teško je dokazati

Uglavnom se u rubrici „njega lica i tijela“ nalaze oglasi tipa „masaža cijelog tijela aromatičnim uljima, samo za gospodu, centar“, „masaža, antistres, za gospodu, centar“. Iza ovih oglasa uglavnom se krije organizovana prostitucija. Salonsku prostituciju, kaže izvor „Alo!“, teško je dokazati jer prostitutke plaše ili ne žele da ugroze svoj posao, a klijenti ne žele da se zna kakve usluge koriste. Čak se „terapeuti“ oglašavaju putem Fejsbuka.

Ona kaže da se u salonu čula prigušena muzika, a da su roletne bile spuštene.

- Vidjela sam da tu nešto ne štima. Sekretarica mi je rekla da je to salon sa renomeom, da postoji 10 godina i da ima stalnu klijentelu, koja traži posebnu istočnjačku masažu „sa završnicom“. To je rekla kao da se radi o najnormalnijoj stvari na svijetu. Kada sam shvatila o čemu govori, umalo sam se onesvijestila. Ipak, rekla sam da ću im sledećeg dana javiti da li pristajem na posao - ispričala nam je Lola V.

Razmišljala je cijelu noć, a pošto joj je novac bio neophodan za stanarinu i život, odlučila je da pristane.

- Gazda salona je to jedva dočekao jer sam super izgledala, a ja sam htjela u zemlju da propadnem. U salonu su radile i priučene maserke, a usluge su tražili ugledni advokati, ljekari, profesori, studenti, ali i mladi nabildovani momci željni provoda. Bilo je i poznatih ličnosti. Bio je jedan profesor koji je tražio samo mene i dobro me je plaćao. Običnu relaks masažu tražilo je malo naših mušterija, a ostali su htjeli erotsku. Dobijala sam polovinu zarade - kaže ova bivša maserka.

Ona navodi da se pod erotskom masažom podrazumijeva „relaksaciona masaža cijelog tijela, uz masiranje polnog organa i dovođenje do vrhunca“.

- Klijent je nag, a djevojke su u donjem vešu. Ako se radi erotska masaža parova, od terapeuta se može zahtijevati da se obnaži. Posjete su se zakazivale, a adresa otrkivala tek nakon poziva. Cijene su razne, a masaža od pola sata sa „ručnom završnicom“ je oko 8,5 eura, a masaža i oralni seks oko 12,70eura. Pola sata masaže i seksa je 25 eura, a komplet 50 eura. Ljepše djevojke dobijale su između 80 i 100 eura, a i moja tarifa je bila tolika - kaže Lola, koja je u salonu radila od 11 do 21, a na zahtjev klijenata išla je na kućne adrese i provode vikendom po Srbiji.

Iz posla je izašla kada je našla dobar posao u jednoj privatnoj klinici kao fizioterapeut.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.