Ženi ukrali novac, nakit i pepeo muža
Foto: Shutterstock

Policija objavila fotografije osumnjičenih

Ženi ukrali novac, nakit i pepeo muža

Britanska policija pozvala je javnost da pomogne u identifikovanju dvojice muškaraca koji su osumnjičeni za krađu novca, nakita, bankarskih kartica i urne s pepelom supruga starije žene.

Policija je danas objavila fotografije osumnjičenih.

Detektiv Robert Kostigan nazvao je to "posebno mučnim zločinom" koji ima razarajući uticaj na 83-godišnju žrtvu.

Prema navodima policije čovjek koji se predstavio kao vodoinstalater ubijedio je ženu da ga pusti u kuću u Grinviču, rekavši da je bilo curenja.

Kada je čovjek otišao, žena je shvatila da su neke stvari ukradene, među kojima i medaljon i kutija u obliku srca sa pepelom njenog muža.

Policija vjeruje da je druga osoba ušla u kuću dok je žrtva bila okupirana čovjekom koji se pretvarao da je vodoinstalater.

Beta

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.