Marko Jarić Adrijanu Limu zamijenio zanosnom Crnogorkom
Marrko Jarić

Marko Jarić Adrijanu Limu zamijenio zanosnom Crnogorkom

Košarkaš Marko Jarić više od godinu uživa u ljubavnoj romansi sa Sanjom Brnović, manekenkom i bivšom učesnicom "Velikog Brata". To znači da je Marko Adrijanu Limu (Adriana) zamijenio prelijepom Sanjom.

Iako ona već dugo vremena negira te tvrdnje, u javnosti su se pojavile fotografije njih dvoje kako zajedno uživaju negdje na primorju.

Prosto bi bilo nevjerovatno da Brnović nastavi tvrditi kako su njih dvoje samo drugari, navode srpski mediji.

- Bili smo veoma vezani, ubrzo smo se i vjerili, pa mi se zato i činilo da naša veza nije trajala skoro sedam mjeseci, nego sedam godina. Iako sam se trudila da se isključim iz posla, potajno sam željela da radim jer mi nije bilo interesantno da po cijeli dan sjedim u kući bez obaveza. Sputavala sam sebe i vremenom je nezadovoljstvo bilo sve veće i došlo je do zasićenja. Zbog toga je naša ljubav odjednom pukla i rastali smo se - izjavila je svojevremeno Sanja.

27337202101553107481685955299770191205177099n

Sanja Brnović,Foto:Facebook

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.