Novi poraz košarkaša Budućnosti u Evroligi: Makabi slavio u Podgorici
Foto: AA

Novi poraz košarkaša Budućnosti u Evroligi: Makabi slavio u Podgorici

Košarkaši Budućnost Volija poraženi su večeras u Podgorici od ekipe Makabi Tel Aviv rezultatom 78:68 (14:16, 20;25, 24:21, 20:6), u trećem kolu Evrolige.

Budućnost je večeras upisala treći poraz, nakon što je prethodno izgubila od Olimpije Milana i Darušafake. S druge strane, Makabi je upisao prvu pobjedu, javlja Anadolija.

Budućnost je bolje otvorila meč, vodila tokom tri četvrtine, ali je u posljednjoj dionici popustila, postigla svega šest poena i tako dozvolila ekipi Makabija da dođe do pobjede. 

2018101823294572938230497Web

Foto:AA

Najefikasniji u ekipi Budućnosti bio je Edvin Džekson sa 13 poena, dok su po 12 poena postigli Nemanja Gordić i Alen Omić. U pobjedničkoj ekipi, 28 poena Skotija Vilbekina, dok je Majkl Rol dodao 12 poena. 

U narednom kolu, Budućnost 25. oktobra gostuje ekipi Real Madrida.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.