Beranac priznao ubistvo dječaka, prijeti mu do 20 godina zatvora
Imeriju određeno zadržavanje do 72 sata, foto: Kodex

Određeno zadržavanje do 72 sata

Beranac priznao ubistvo dječaka, prijeti mu do 20 godina zatvora

19-godišnjem Berancu Sinanu Imeriju osumnjičenom za brutalno ubistvo 13-godišnjeg dječaka M.B. nakon višesatnog saslušanja određen je danas tužilačko zadržavanje do 72 sata.

Imeri se tereti za krivično djelo "teško ubistvo djeteta" a on je, kako nezvanično saznajemo, pred državnom tužiteljkom Nadom Bugarin priznao izvršenja djela.

Za ovaj zločin mu prijeti maksimalna kazna zatvora do 20 godina.

Imeri je, kako saznaje Kodex, na saslušanju ispričao da je sa dječakom pošao do Lima gdje mu je zatražio da ga oralno zadovolji. Imeri je kazao da mu je to, navodno, dopustio ali i da je zatražio da dijete ponovi taj čin. Nakon što je žrtva odbila, Imeri je kazao da je dječaka udario nekoliko puta šakom po glavi, zatim mu vezao košulju oko vrata i gurnuo ga u rijeku Lim. Iako je vidio da se dječak davi i da nije u mogućnosti da se izbavi, Imeri se udaljio sa lica mjesta i pošao na posao, gdje radi kao čuvar jednog stovarišta u Beranama. Tužiteljki je kazao da nikom nije ispričao za događaj, jer se plašio osvete.

Tijelo dječaka, čiji su roditelji izbjeglice sa Kosova,upućeno je na Odjeljenje sudske patologije radi vršenja obdukcije.

Podsjetimo, Imeri je uhapšen juče zbog sumnje da je ubio trinaestogodišnjaka. Nestanak dječaka je prijavljen u nedelju a tijelo je pronađeno juče pored Lima, golo sa povezom oko vrata i razbacanim stvarima.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.