Koliko košta haljina koju je Bijonse nosila na poslednjem nastupu? (FOTO)
Bijonse, foto: Profimedia

Cifra od koje će vam se zavrtjeti u glavi

Koliko košta haljina koju je Bijonse nosila na poslednjem nastupu? (FOTO)

Slavna pjevačica Bijonse prije nekoliko dana završila je turneju "On the Run II", a pored njenih vokalnih sposobnosti, veliku pažnju privukao je nestvaran stajling.

Naime, zvanično najbogatija pjevačica na svijetu, za ovu priliku ponijela je odjevne kombinacije najvećih modnih kuća kao što su Guči, Bakmain, LaQuan, Barberi...

Nosila je raskošnu haljinu sa potpisom Off-Wgite dizajnera Virgila Abloha.

profimedia0390674400830x0

Foto: Profimedia

Haljina je stigla direktno sa nedjelje mode u Parizu, a cijena je, vjerovali ili ne, 35. 890 dolara! Da vam se zavrti u glavi!

U kolekciji ovu haljinu su nazvali vrhuncem proljećne kolekcije 2019.godine.

Stil/Super žena

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.