Zimski red letjenja MA počinje od 28. oktobra
Foto: Ilustracija

Raspored saobraćanja će važiti do 30. marta 2019. godine

Zimski red letjenja MA počinje od 28. oktobra

Nakon više nego uspješno završene ljetnje sezone i ostvarenih rekordnih rezultata za prvih devet mjeseci 2018. godine nacionalni avio prevoznik Montenegroerlajns (MA) prelazi na zimski red letjenja. Ovaj raspored saobraćanja će važiti od 28. oktobra 2018. godine do 30. marta 2019. godine.

Nacionalni avio-prevoznik podsjeća da svojim putnicima omogućava povezanost sa glavnim evropskim centrima tokom čitave godine.

Kako navode, tokom zimske sezone imaju direktne letove do Beograda, Ljubljane, Beča, Frankfurta, Ciriha, Rima, Pariza i Moskve.

U periodu oko novogodišnjih i božićnih praznika, kada je i najveća tražnja, dodaju imaće i dodatne letove.

"Tako će se letovi iz Podgorice za Beograd obavljati dva puta dnevno svim danima, a zbog povećanog interesovanja putnika petkom i tri puta dnevno.

Iz Tivta za Beograd avioni MA će saobraćati jednom dnevno svim danima, a ponedjeljkom, četvrtkom i subotom dva puta dnevno", navodi se u saopštenju.

Iz MA ističu da će tokom zime saobraćati četiri puta sedmično za Ljubljanu iz Podgorice i to: utorkom, srijedom, petkom i nedjeljom.

"Sa prijestonicom Austrije Crna Gora je svakodnevno povezana čemu doprinosi saradnja sa austrijskom kompanijom Austrian Airlines. Avioni Montenegro Airlinesa će letjeti do Beča ponedjeljkom, srijedom i subotom, dok će svim danima osim srijedom i subotom saobraćati avioni Austrian Airlinesa", dodaju iz MA.

Kako su kazali, ka ostalim destinacijama avioni MA će letjeti dva puta sedmično.

"Za Frankfurt: srijedom i nedjeljom, dok treću nedjeljnu rotaciju MA uvodi petkom u periodu od 14. decembra 2018. do 11. januara 2019. godine.

Prema Cirihu će letovi biti tri puta sedmično: srijedom, petkom i nedjeljom. Kada je u pitanju Rim avioni MA će saobraćati utorkom, petkom i nedjeljom, dok će se ka ovoj destinaciji letovi srijedom, četvrtkom i subotom obavljati u saradnji sa italijanskom avio-kompanijom Alitalia", kazali su.

Po zimskom redu letjenja ka Parizu će se saobraćati dva puta sedmično iz Podgorice: utorkom i subotom, a treću nedjeljnu rotaciju MA će uvesti četvrtkom u periodu od 13. decembra 2018. do 10. januara 2019. godine.

"Prema Moskvi avioni Montenegroerlajns će letjeti dva puta sedmično iz Tivta i to: srijedom i nedjeljom, uz dodatne letove oko novogodišnjih i božićnih praznika", navode iz MA.

Tokom zimske sezone MA će imati i ugovorene čarter letove.

"Osim ka destinacijama u Italiji (Bari i Napulj) tokom novembra Montenegro Airines će imati i letove za Helsinki i Oslo", navodi se u saopštenju.

Nacionalni avio-prevoznik, ističe da tokom čitave godine ima letove iz Podgorice i Tivta prema većim evropskim destinacijama.

RTCG

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.