Dragi muškarci, žene i dalje padaju na one kraće brade
Ilustracija

Dragi muškarci, žene i dalje padaju na one kraće brade

Sve je više "dugobradih" muškaraca, ali istraživanja pokazuju da žene i dalje više padaju na one kraće, polunemarne bradice. Čak su i momci priznali da se mnogo bolje i muževnije osjećaju kada nisu zapušteni, ali ni sasvim obrijani. Ta zlatna sredina je i dalje na cijeni.

U Australiji je sprovedena anketa koja je obuhvatila pripadnike oba pola starosti između 16 i 34 godine.

Tema je bila - prednosti i mane golobradih muškaraca i onih sa bradom. Žene su se većinski složile da su frajeri sa bradicom seksepilniji i da se za njima uvijek okrenu.

Izgledaju im pametnije, jače, elegantnije i zgodnije.

Osim toga, dame su izjavile da ih neobavezna bradica asocira na avanturizam, a to uvijek djeluje privlačno.

S druge strane, i muškarci, čak 75 odsto ispitanih, izjavili su da se sa bradom osjećaju muževnije i atraktivnije, dok je 68 odsto njih reklo da ih čini posebnim.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.