Podmetnuta bomba na automobil voditeljke
Foto: N.Fifić

Beograd

Podmetnuta bomba na automobil voditeljke "Pinka" Marijane Mićić, povrijeđen njen otac

Danas oko 13.30 došlo je do velike eksplozije u voždovačkoj Ulici vojvode Stepe na raskrsnici kod "Velefarma".

Prema prvim informacijama eksplodirao je automobil marke "golf 4" ispod kojeg je, kako se sumnja bila podmetnuta eksplozivna naprava, koja je aktivirana najvjerovatnije daljinskim upravljačem. Nezvanično, vozilo je u vlasništvu Marijane Mićić, voditeljke „Pinka“ što ona demantuje.

5669bfa5a264436b8e47490b0a0a0a67marijana1preview

Marijana Mičić

Međutim, kako nezvanično saznajemo u automobilu koji je eskplodirao bio je Marijanin otac N.M. koji je od siline detonacije ispao iz kola i zadobio lakše povrede.

On je prevezen na ORL, ima povredu ruke i bubne opne i nije životno ugrožen. Na licu mjesta još uvijek je veći broj policijskih ekipa, kontardiverziona ekipa MUP koji obavljaju uviđaj i ovaj dio grada je blokiran za saobraćaj.

Komšiluk tvrdi da niko nije vidio kako je došlo do ekslpozije, ali se sumnja da se N.M. kretao iz pravca Trošarine prema Velefarmovoj zgradi kada je došlo do eksplozije u kojoj je osim "golfa 4" koji je potpuno izgoreo, manje oštećeno još nekoliko vozila. Istraga se nastavlja, pišu Večernje novosti.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.