Ubijen 13-godišnji dječak u Beranama, uhapšen osumnjičeni
Foto: Radio Berane

Tijelo pronađeno danas, nestanak prijavljen juče

Ubijen 13-godišnji dječak u Beranama, uhapšen osumnjičeni

Beranska policija identifikovala je i uhapsila S.I. (19) iz Berana, zbog sumnje da je lišio života maloljetno lice muškog pola starosti 13 godina.

Prema informacijama iz policije, beživotno tijelo 13-togodišnjeg dječaka pronađeno je danas oko 11 časova a njegov nestanak policiji je prijavljen juče.

"O svemu je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji će se izjasniti o kvalifikaciji počinjenog krivičnog djela iz oblasti krvnih delikata. Na licu mjesta je izvršen uviđaj. Tijelo dječaka biće upućeno na Odjeljenje sudske patologije radi vršenja obdukcije.Policijsko – tužilačke aktivnosti u daljem radu na ovom predmetu se nastavljaju", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Tijelo dječaka je pronađeno nago i u vodi, prenose mediji. Žrtva je izbjeglica sa Kosova a tijelo je pronađeno u blizini Lima.

 Dječakov otac Rizvan Beriša kazao je Vijestima da je njegov sin nestao u nedjelju, te da od tog dana tragaju za njim. Istakao je i da je dječakovo tijelo bilo golo sa povezom oko vrata i razbacanim stvarima, zbog čega sumnja da je ubijen.

Iz policije naglašavaju da zbog zaštite identiteta i integriteta preminulog dječaka, neće saopštiti njegove inicijale, način izvršenja krivičnog djela niti bilo koji drugi podatak ili detalje kojim bi se povrijedila prava maloljetne žrtve.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.