FK Valeta ponudio dvogodišnji ugovor Boltu: Šampion je uvijek dobrodošao
Husein Bolt

FK Valeta ponudio dvogodišnji ugovor Boltu: Šampion je uvijek dobrodošao

Malteški fudbalski klub Valeta ponudio je dvogodišnji ugovor svjetskom atletskom rekorderu Huseinu Boltu, prenijeli su danas britanski mediji.

Kako se navodi, Valeta je poslala ponudu samo nekoliko sati posle glasina da bi Bolt mogao da pređe u Milan.

Bolt je prošle godine završio atletsku karijeru i tada je rekao da želi da se bavi profesionalnim fudbalom. On je sredinom avgusta doputovao u Australiju i trenira sa Sentral Koust Marinersima, a prošle nedelje je debitovao u prijateljskoj utakmici (4:0) i postigao je dva gola.

Dejli Telegraf prenio je da je Valeta zvanično poslala ponudu Boltu, koji bi tako mogao da igra u predstojećem finalu Kupa Malte, 13. decembra protiv Balcana.

Valetu su nedavno kupili ambiciozni investitori iz Abu Dabija, čiji je cilj da se ekipa plasira u Ligu šampiona.

Direktor Valete Gaston Slimen rekao je za I-Es-Pi-En (ESPN) da se nada da će legendarni sprinter doći u klub prije utakmice finala Kupa. 

"Šampion je uvijek dobrodošao, a fudbalski klub Valeta vjeruje da ništa nije nemoguće", rekao je on.

Valeta nikada nije prošla drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, a ove sezone je u prvom kolu, u julu, izgubila od albanskog Kukešija.

Beta

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.