Habib i Flojd Mejveder jedini neporaženi: U džungli postoji samo jedan kralj - izaziva Rus
Nurmagomedov izaziva Mejvedera

Habib i Flojd Mejveder jedini neporaženi: U džungli postoji samo jedan kralj - izaziva Rus

Habib Nurmagomedov izaziva Flojda Mejvedera na borbu riječima da „u džungli postoji samo jedan kralj“, aludirajući na to da su njih dvojica jedini neporaženi i da se borbom mora odlučiti ko je bolji.

Nurmagomedov je produžio rekord u profesionalnoj mješovitoj borilačkoj vještini na 27:0 i zadržao svoju UFC titulu pobjedom u četvrtom kolu protiv Konora Makgregora u Las Vegasu prošlog vikenda.

Obojicu je zbog tuče privremeno suspendovao NAC, dok se ne završi istraga.

U video-snimku koji je objavio na Instagramu izvršni direktor Majvedera Leonard Elerba, Nurmagomedov je rekao:

"Idemo, Flojde. Moramo se boriti sada: 50:0 naspram 27:0. Mi smo dvojica momaka koji nikad ne gube. (Ali) u džungli postoji samo jedan kralj. Naravno, ja sam kralj jer on ne može napustiti Makgregora, ali ga lako ostavljam. Idemo.", poručio je Rus, prenosi RTS.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Look who I ran into at tonight’s fights in Russia.

Објава коју дели Leonard Ellerbe (@leonardellerbe) дана

 

 

 

 

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.