Tereni za male sportove u funkciji unapređenja sportske i turističke ponude Žabljaka
Foto: Vlada Crne Gore

Ministarstvo sporta uložilo skoro 60.000 eura

Tereni za male sportove u funkciji unapređenja sportske i turističke ponude Žabljaka

Predsjednik Vlade Duško Marković, ministar sporta Nikola Janović i predsjednik Opštine Žabljak Veselin Vukićević danas su svečano otvorili terene za male sportove u toj opštini.

Tom prilikom, prisutnima se obratio ministar sporta Nikola Janović koji je istakao da mu izuzetna čast i zadovoljstvo predstavlja stavljanje u funkciju terena za male sportove, u čiju je izgradnju Ministarstvo sporta uložilo skoro 60.000 eura, saopšteno je iz Vlade Crne Gore.

Kako je ministar naveo, uz već rekonstruisani fudbalski teren sa vještačkom travom, koji je Vlada finansirala iz Kapitalnog budžeta, građanima Žabljaka od danas je na raspolaganju i multifunkcionalni teren na kojem je moguće igrati mali fudbal, košarku, odbojku, rukomet i tenis. 

Podrška za 20 sportskih infrastrukturnih projekata u 15 crnogorskih opština u iznosu od gotovo milion eura za samo godinu dana, istakao je ministar Janović, najbolja je potvrda predanog rada Ministarstva sporta na unapređenju sportske infrastrukture i realizaciji definisanih ciljeva u oblasti sporta iz ekspozea predsjednika Vlade.

„Projekat koji danas otvaramo predstavlja i primjer dobre saradnje Ministarstva sporta i Opštine Žabljak, koji su, udovoljavajući potrebama građana, stvorili dodatni sportski sadržaj koji će biti u funkciji unapređenja ne samo sportske, nego i turističke ponude grada. Uz želju da na ovim terenima stasavaju naši budući šampioni, srdačno Vas pozdravljam“, poručio je ministar Janović.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.