Budućnost Voli u Istanbulu sa Darušafakom
Foto: Budućnost Voli

Sjutra drugo kolo Evrolige

Budućnost Voli u Istanbulu sa Darušafakom

Košarkaši Budućnost Volija igraće sutra u Istanbulu sa Darušafakom utakmicu drugog kola Evrolige. Šampion regionalnog takmičenja na startu poražen je pred svojim navijačima od Olimpije iz Milana 82:71, dok je Darušafaka izgubila u Madridu od Reala 109:93.

Biće to treći duel podgoričkog i istanbulskog tima ove godine.

Bili su akteri četvrtfinala Eurokupa prošle sezone, u kojem je Darušafaka slavila u oba meča. Prvi duel pred svojim navijačima dobila je 57:54, dok je u drugom trijumfovala 78:71. 

Duel u Istanbulu počeće u 19 sati i 15 minuta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.