foto: SNP

Posjeta Opštinskim Odborima SNP na sjeveru CG

"SNP na pravom putu konsolidacije"

U sklopu redovnih aktivnosti, funkcioneri Socijalističke narodne partije Crne Gore na čelu sa predsjednikom Vladimirom Jokovićem, potpredsjednikom Dragoslavom Šćekićem i sekretarom Izvršnog odbora Draganom Vukićem, obišli su proteklih dana opštinske odbore na sjeveru Crne Gore, saopšteno je iz ove partije.

Joković je sa saradnicima, prisutvovao sjednicama opštinskih odbora Berane, Gusinje, Plav, Andrijevica, Rožaje i Bijelo Polje.

"Bila je to prilika da u neposrednom razgovoru sa rukovodstvom, članovi oštinskih odbora budu upoznati sa aktivnostima i narednim potezima Socijalističke narodne partije Crne Gore. Tokom svakog radnog sastanka uočena je potpuna konsolidacija unutar naše Partije i izraženo uvjerenje da će se tako nastaviti i ubuduće kako bi se SNP, već nakon narednih izbora, vratila na mjesto koje joj pripada na političkoj sceni Crne Gore", saopšteno je iz SNP-a.

Članovi oštinskih odbora SNP na sjeveru Crne Gore, upoznati su od strane rukovodstva partije sa aktivnostima koje SNP sprovodi kada je u pitanju izborno zakonodavstvo kao i o smjernicama koje su određene za dalji rad SNP.

"Takođe, bilo je riječi i o završnim aktivnostima oko formiranja Asocijacije mladih i Asocijacije žena SNP. Asocijacija mladih SNP CG biće formirana krajem oktobra mjeseca.

Ove radne posjete opštinskim odborima potvrdile su činjenicu da su SNP i njeno rukovodstvo na pravom putu konsolidacije i snaženja partije potekle iz naroda", zaključuje se iz partije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.