U privatni  avion princa Harija i Megan udarila munja od 30 miliona volti
Princ Hari i Megan Markl

Dramatična scena

U privatni avion princa Harija i Megan udarila munja od 30 miliona volti

Princ Hari i njegova bolja polovina a, bivša glumica Megan Markl doživjeli su pravu filmsku scenu, kada je tokom ljeta u njihov privatni avion udarila munja.

Munja je pogodila nos, odnosno, prednji dio aviona, jačinom od 30 miliona volti, a iako je ovo bila vrlo dramatična scena, avion je uspio sigurno sletjeti i kraljevski par vratiti na sigurno. 

Nakon ove nemile situacije avion je na popravku proveo gotovo deset dana, a Hari i Megan samo su pukom srećom prošli bez povreda. 

Inače, razlog njihovog odlaska u Amsterdam bila je proslava 55. rođendana Nika Hausa , osnivača kompanije "Soho House", a par je tamo proveo čitav vikend uživajući u razgledanju turističkih atrakcija te ukusnoj hrani i piću, prenosi Story pozivajući se na britanske medije.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.