Holivdski glumac pozajmio pare za poker i ne vraća
Leonardo Di Kaprio, foto: Getty images

Zaboravio ili se pravi lud?

Holivdski glumac pozajmio pare za poker i ne vraća

Irski pjevač Ronan Kiting ispričao je da još čeka da mu Leonardo Di Kaprio vrati novac koji mu je pozajmio prije pet godina.

"Bili smo u Sidnejju, on je tada snimao 'Velikog Gatsbija'. Igrali smo poker i pozajmio sam mu nekoliko stotina dolara da se vrati u igru. Nikad više nisam vidio taj novac iako mislim da je on dobio tu rundu", rekao je Kiting,prenosi 100 posto.

Kaže i da su obojica bili na audiciji za "Mulen ruž" Baza Luhrmana, a da je ulogu dobio Evan Mekgregor.

"Ja sam mu rekao da nikako nijesam mogao da glumim, a Leo da on nikako nije mogao da pjeva. Obojica smo se pomirili s tim da imamo druge talente", kaže Kiting.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.