Ermin Fejzić predsjednik omladine SD Rožaje
Ermin Fejzić

Ermin Fejzić predsjednik omladine SD Rožaje

Druga izborna Konvencija Omladine SD Rožaje održana je 13. oktobra 2018. godine, a jednoglasnom podrškom članova za predsjednika je izabran Ermin Fejzić, saopšteno jeiz ove partije.

Konvenciji su prisustvovali sekretar OO SD Rožaje Elvir Klica i član Glavnog odbora SD-a Alen Kalač, "koji su istakli da su mladi Rožaja dali izuzetan doprinos odličnom izbornom uspjehu koji su ostvarile Socijaldemokrate u ovom gradu i pokazali da su važan dio svih velikih uspjeha SD-a".

IMG67b01a0c24d6ca384f788a8d440d9c43V

Pozdravljajući prisutne, predsjednik OSDCG Emil Đokić kazao je da je ponosan na rad, trud i zalaganje omladinske organizacije u Rožajama i odličnu energiju koji su mladi pokazali tokom kampanje.

Time smo, kako je kazao "potvrdili da socijaldemokratska ideja živi u Rožajama i da ima svoje najbolje reprezente".

Novoizabrani predsjednik Ermin Fejzić zahvalio je svom odboru na jednoglasnoj podršci dodajući da se sa odličnim timom i ljudima koji su posvećeni svom cilju, prevazilaze svi eventualni problemi i poteškoće.

"Način na koji smo funkcionisali tokom predizborne kampanje, timski duh i izborni rezultat koji je vrijedan pohvala, uvjeravaju me da će ovaj odbor i u narednom periodu raditi i na pravi način predstavljati socijaldemokratiju u ovom gradu. Očekuje nas puno posla, ali sa pravim i kvalitetnim ljudima - siguran sam da rezultati neće izostati"- poručio je Fejzić.

Konvenciji su prisustvovali i potpredsjednik Omladine SD-a Nikola Zirojević, generalna sekretarka OSD-a Elida Korać, kao i predsjednici Omladine SD-a Pljevlja i Petnjica, Sanin Raščić i Refik Latić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.