Evo kako da izmijenite već poslatu poruku na Viberu
Ilustracija

Nova opcija

Evo kako da izmijenite već poslatu poruku na Viberu

Ako redovno koristite Viber aplikaciju, nova "Edit" funkcija mogla bi da vam bude korisna.

Ona omogućava da izmijenite svaku poslatu poruku u grupi ili razgovorima jedan na jedan, tako što ćete jednostavno zadržati poruku, koju želite da izmijenite, a nakon toga pritisnuti "Edit".

Nakon što unesete izmjenu, a omogućena je izmjena cijele poruke, u dnu sa desne strane stajaće "Edited", kako bi svi koji pregledaju poruke naknadno (ili odmah) mogli da znaju da je poruka izmijenjena.

Da ne bude zabune, osobe koje učestvuju u dopisivanju dobiće izmijenjenu poruku kao novu poruku u konverzaciji.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.