“Čovjek iz pećine“ privodi žene bez problema: Nekad se grlimo, nekad imamo seks

Ponaša se pristojno

“Čovjek iz pećine“ privodi žene bez problema: Nekad se grlimo, nekad imamo seks

Čatupum Losiri (48), poznatiji kao “Čovjek iz pećine“, sada je pod prismotrom vlasti zbog brojnih pritužbi lokalnog stanovnika koji tvrde da se ne ponaša pristojno.

Losiri je došao u nezavidnu poziciju jer se pohvalio da je zaveo jednu Ruskinju, a onda je već sljedećeg dana postavio fotografiju neke druge žene koja je naga spavala u njegovom krevetu.

301716651998111808275036336886410202042906o

Prošle nedjelje policija je došla da ga provjeri kako bi ustanovili da se ne događa ništa sumnjivo ili ilegalno. Policajci su ustanovili da ovaj muškarac nije prekršio nikav zakon, ali su istakli da je za žene rizično da idu u njegovu pećinu, piše Dejli Mejl.

Losiri se branio pred novinarima da nije učinio ništa loše i da žene dolaze u njegovu pećinu jer tako žele.

432234813247973849955485580395606909648896n

“Žene koje spavaju ovdje, nisu na bilo koji način prisiljene. Nijedna žena nije primorana, a ponekad nemamo seks. Nekad se samo grlimo do jutra. Svi su srećni, pa sam i ja srećan”, rekao je on.

“Čovjek iz pećine” postao je onlajn senzacija kada je počeo da dokumentuje svoj život na malom ostrvu. U postu na Fejsbuku prošlog mjeseca pohvalio kako je upoznao jednu Ruskinju i priveo je.

“Danas sam motorom krenuo do pećine, kada sam vidio lijepu ženu sa druge strane puta. Rekao sam joj: “Prekinuli ste me. Vozio sam ka kući, ali sam zbog vaše ljepote morao da se okrenem. Morao sam da razgovaram sa tobom i saznam da li si lijepa i iznutra”, rekao je on.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.