Crnogorski fudbaleri večeras napadaju Litvaniju
Foto:Arhiva

U Viljnusu

Crnogorski fudbaleri večeras napadaju Litvaniju

Fudbalska reprezentacija Crne Gore igraće večeras u Viljnusu sa Litvanijom utakmicu četvrtog kola Lige nacija.

Crnogorski fudbaleri prvi međusobni duel u Podgorici dobili su 2:0.

U dosadašnjem dijelu takmičenja u četvrtoj grupi Lige C upisali su i remi sa Rumunijom u Ploeštiju (0:0) i poraz od Srbije pod Goricom (2:0).

Litvanija je bez bodova poslije tri odigrana kola,sa svega jednim postignutim i pet primljenih golova. Doživjeli su poraze, osim od Crne Gore, pred svojim navijačima od Srbije (1:0) i Rumunije (2:1).

Duel u LFF stadionu u Viljnusu počeće u 20 sati i 45 minuta po srednjeevropskom vremenu.

U drugom meču te grupe, sjutra u 15 sati u Bukureštu, sastaće se Rumunija i Srbija.

Crnogorske fudbalere do kraja grupne faze takmičenja očekuju i dueli sa Srbijom u Beogradu (17. novembra) i Rumunijom u Podgorici (20. novembra). 

Prema propozicijama, pobjednici četiri grupe C lige plasiraće se u plej-of, iz kojeg će najbolja selekcija izboriti plasman na Evropsko prvenstvo. 

Izvor:Mina/AntenaM

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.