Prvačić u školi preminuo od infarkta
ilustracija

Prvačić u školi preminuo od infarkta

Dječak F. K. iz sela Rajince kod Preševa, koji je prije dva dana preminuo na početku petog časa u Osnovnoj školi "Zejnelj Hajdini", umro je od infarkta.

To je saopštilo Više tužilaštvo u Vranju.

Mali F. K. je iznenada pao sa stolice u učionici škole u kojoj je ovog septembra počeo da pohađa prvi razred.

To se dogodilo pred punom učionicom đaka i učiteljicom. 

Učiteljca, direktor i ostalo osoblje škole pokušali su da pomognu dječaku i odnijeli ga u ambulantu koja se nalazi u sklopu škole, ali nisu uspjeli da ga spasu. 

Učiteljica Iljfete Ibrahimi rekla je da se dječak do sada nije žalio i nije bilo poznato da ima zdravstvene probleme. 

Direktor škole Šukri Imeri dodaje da su dječaka odnijeli u školsku ambulantu, gdje mu je pružena prva pomoć i gdje su ljekari svim snagama pokušavali da mu pomognu. 

Oni su 20 minuta pokušavali da reanimiraju prvačića. Ubrzo su na lice mjesta došli i ljekari iz Doma zdravlja u Preševu koji su, nažalost, samo mogli da konstatuju smrt. 

Prema riječima direktora škole, ljekari su konstatovali da je dječak imao srčani udar - infarkt, a to je povrđeno i u Višem tužilaštvu u Vranju, prenosi Blic. 

Tužilac Danijela Trajković rekla je da je dječak umro zbog problema sa srcem. Iz tužilaštva su pojasnili da su ljekari iz Doma zdravlja konstatovali prirodnu smrt, tačnije da je dečak umro od infarkta, zbog čega nije naložena obdukcija.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.