Pregažene dvije  petogodišnje djevojčice u dvorištu vrtića
ilustracija

Užas u Rumi

Pregažene dvije petogodišnje djevojčice u dvorištu vrtića

Dvije petogodišnje djevojčice pregazio je u četvrtak kombi za dostavu hrane u dvorištu vrtića ‘’Kockica’’ u Rumi u Srbiji.

Jedna od njih je hitno prevezena u Institut za zaštitu djece i omladine Vojvodine u Novom Sadu gdje su joj konstatovani prelomi kostiju lica, dok je druga djevojčica zbrinuta u Domu zdravlja Ruma zbog lakše povrede usne i puštena je kući, prenose Novosti pozivajući se na Tanjug.

 Djevojčica je na sreću u stabilnom stanju i nije životno ugrožena a konstatovane su joj teške tjelesne povrede glave u vidu preloma kostiju lica. Ona je u svjesnom stanju i nalazi se pod stalnim nadzorom ljekara u intenzivnoj njezi Odeljenja dječije hirurgije – objasnila je portparolka Instituta dr Andrea Đuretić.

Kako saznaje Tanjug, incident se desio oko 11 sati u samom dvorištu vrtića ''Kockica'' gdje je kombi za dostavu hrane Ustanove za predškolsko vaspitanje i obrazovanje ''Poletarac'' u čijem sastavu se nalazi pomenuti vrtić, došao da dopremi obroke za mališane.

Ovu informaciju potvrdili su Tanjugu u Policijskoj upravi u Sremskoj Mitrovici gdje kažu da su inspektori izvršili uviđaj na licu mjesta, te da je u saradnji sa nadležnim tužilaštvom u toku detaljna istraga povodom ovog incidenta.

Nezvanično saznanja govore da se nesreća dogodila naočigled tridesetak mališana koji su se u to vrijeme igrali u dvorištu vrtića.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.