Milija Zeković novi izvršni direktor kompanije Telemach
Milija Zeković

Milija Zeković novi izvršni direktor kompanije Telemach

Milija Zeković je novi izvršni direktor kompanije Telemach, a na funkciju stupa u ponedjeljak 15. oktobra.

Zekovića je za prvog čovjeka Telemach-a preporučilo bogato znanje iz oblasti telekomunikacija i menadžmenta, kao i pozitivni poslovni rezultati tokom decenijskog iskustva u ovoj oblasti, saopšteno je iz ove kompanije. 

Novi direktor Telemach-a diplomirao je ekonomiju na Univerzitetu Crne Gore i veći dio karijere proveo je u Crnogorskom Telekomu, gdje je od 2008. do 2017. godine bio član Izvršnog upravnog odbora, a u jednom periodu i izvršni direktor. 

Telemach je prvi kablovski operator u Crnoj Gori, koji je nastao 2006. godine kao BBM.  Nakon akvizicije United Group-e 2015. godine, BBM mijenja naziv u Telemach i od tada pripada društvu najvećih operatora u regionu.

Pored digitalne televizije sa najviše HD kanala, Telemach nudi najbrži internet u Crnoj Gori i usluge fiksne telefonije. Zeković je za naredni period najavio uvođenje novih naprednih servisa, koji će, kako tvrdi, učvrstiti poziciju Telemach-a na tržištu. 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.