Tumbaković: Počeli smo da igramo tek kad smo primili gol, neopravdano isključenje
Detalj sa meča, Foto:Fscg

Srbija zasluženo slavila

Tumbaković: Počeli smo da igramo tek kad smo primili gol, neopravdano isključenje

Selektor Crne Gore Ljubiša Tumbaković kaže da je Srbija zasluženo pobijedila i da su njegovi igrači kasno počeli da igraju dobro.

Srbija je u Podgorici slavila golovima Aleksandra Mitrovića u 18. i 81. minutu.

Nadigrali su "Sokolove" u tvrdoj utakmici na "Stadionu pod Goricom" i sada će se Srbija sa Rumunijom vjerovatno boriti za prvo mjesto u Grupi 4 Lige C UEFA Lige nacija.

"Mislim da smo mogli, tvrda utakmica očekivano. Svako je vidio svoju šansu, kako se namjestilo Srbiji tako i nama, koristili su neke propuste kod penala, pokušali smo i željeli da napravimo dobar rezutat, ali nismo uspjeli", rekao je Tumbaković. 

On je tokom utakmice isključen zbog protesta.

"Ružna slika se ostavlja, mene je isključio sudija, po našoj nekoj procjeni nije trebalo tako, ali svaka čast Srbiji i oni nemajuj veze sa tim", kaže Tumbaković. 

Selektor Crne Gore rekao je da je njegov tim proigrao kada je već bio u zaostatku.

"Počeli smo da igramo tek kad smo primili gol. Drugo poluvrijeme je recept za želju htjenje i borbesnost ali treba nešto da dopuni to i da bude bolje", zaključio je Tumbaković.

B92

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.