Novinari iz Poljske obilaze Crnu Goru
Novinari iz Poljske/ Antena M

Studijska posjeta

Novinari iz Poljske obilaze Crnu Goru

U okviru promocije na tržištu Poljske, Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, u saradnji sa PR kućom Lav enda organizovala je studijsku posjetu predstavnika medija iz Poljske koji od 9-13.oktobra borave u Crnoj Gori.

Riječ je o predstavnicima magazina National Geographic Traveler, Magazyn Podróże, Wiadomości Turystyczne i portal wp.pl, Onet.pl, gazeta.pl i Interia.pl. 

Tokom prvog dijela boravka u Crnoj Gori novinari su obišli vinski podrum Šipčanik kompanije Plantaže 13.jul, Stari Bar i Staru maslinu. Oni su posjetili i Stari grad Ulcinj kao i hotel Holidej Villidz Montenegro koji posluje u okviru međunarodne hotelske grupacije Karizma hotela  & risorta. Poljski novinari obići će i Budvu, Kotor, Cetinje i NP Lovćen, saopšteno je iz Nacionalne turističke organizacije.

U drugom dijelu boravka oni će se upoznati i sa ponudom sjevera, brojnim mogućnostima za aktivan odmor u prirodi. Na Žabljaku će posjetiti NP Durmitor i Crno jezero, a upoznaće se i sa novinama u ponudi sjevernog dijela , Zip Lajn-om preko Pivskog jezera i panoramskom rutom Durmitorski prsten.

Zadnjeg dana boravka posjetiće seosko domaćinstvo Rabrenović i Danilovgrad, gdje će se sastati sa predstavnicima lokalne turističke organizacije.

Realizaciju ove posjete, pored NTO CG, podržale su lokalne turističke organizacije Budve, Podgorice, Danilovgrada, Bara, Cetinja i Kotora, JP NPCG, kompanija Karizma Hotels Adrijatik i seosko domaćinstvo Rabrenović.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.