AMM organizuje obuku „Savremeno komuniciranje ZA savremeno poslovanje“
Ana Martinović

Od 1. novembra do sredine decembra

AMM organizuje obuku „Savremeno komuniciranje ZA savremeno poslovanje“

Asocijacija menadžera Crne Gore (AMM) organizovaće obuku „Savremeno komuniciranje ZA savremeno poslovanje“, od 1. novembra do sredine decembra, a predavači će, kako je saopšteno, biti eminentni stručnjaci iz najuspješnijih kompanija u Crnoj Gori, državnih institucija i sa univerziteta.

Koordinatorka projekta i predsjednica Odbora za PR i marketing u AMM, Ana Martinović, kazala je da je obuka, koja će biti održana uz podršku Uprave za kadrove, namijenjena svima onima koji se bave komunikacijama, kao i onima koje zanima ta oblast.

„Tržište je pokazalo da se, kako u kompanijama, tako u državnom sektoru, često javljaju šumovi u komunikaciji, kako interno sa zaposlenima, tako i ka javnosti, naročito danas kada imamo ubrzanu komunikaciju, kada više nije vrijeme slanja poziva ili saopštenja faksom ili mejlom, nego se u trenutku putem društvenih mreža objavljuje informacija sa lica mjesta“, kazala je Martinović.

Prema njenim riječima, obukom žele da pomognu polaznicima da na najbolji način komuniciraju bilo svoju kompaniju, instituciju ili proizvod i da na taj način, kako je navela, postižu uspjeh u poslovanju.

„Obuka će početi 1. novembra, sredinom decembra se završava. Koncipirana je na način što će svaki od predavača držati po jedno predavanje/radionicu. Predavanje će biti organizovana dva puta sedmično – utorkom i četvrtkom “, navela je Martinović.

Ona je najavila da će obuka biti zanimljiva i rađena po konceptu interaktivnih radionica i predavanja, case study analize, navodeći da je predviđena i posjeta prvom pres centru u Crnoj Gori „gdje će vidjeti uživo kako se organizuje pres konferencija, koja je jedno od najvažnijih sredstava odnosa sa javnošću“.

„Edukovaćemo polaznike i o tome kako se interno komunicira, kako se komunicira u kriznim situacijama, kako da budete što bolji u javnom nastupu, i kako da budete što bolje predstavljeni ukoliko organizujete neki događaj ili ukoliko idete na nečiji događaj, jer svi smo svjedoci koliko grešaka uočavamo kao obični gledalac, a kamoli kao neko ko se bavi menadžmentom, čak i na skupovima na najvišem nivou“, rekla je Martinović.

Govoreći o predvačima koji će voditi obuku, Martinović je kazala da su prilikom smišljanja koncepta obuke, razmišljali kako da okupe one koji su preko deset godina dokazani u svom poslu, u dijelu komunikacija.

„Tako da će predavači biti eminentni stručnjaci iz najuspješnijih kompanija u Crnoj Gori, kao i iz državnih institucija i sa Univerziteta“, istakla je Martinović.

Ona je kazala da se svi koji su zainteresovani za obuku, mogu prijaviti putem sajta AMM, gdje se nalazi više informacija o obuci, kao i putem mail-a ili telefona na brojeve: +382 20 230 778; +382 69 237 599 ili putem mejla: [email protected].

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.