Koja su to tri najtvrdoglavija horoskopska znaka?
Ilustracija

Oni vam nikada neće reći izvini

Koja su to tri najtvrdoglavija horoskopska znaka?

Sigurno poznajete osobu od koje ćete prije čuti sve nego riječ "oprosti". Neke osobe mogu, ako je potrebno, danima da ćute kako ne bi priznali svoju grešku, a sažaljenje u njihovom rječniku ne postoji.

Osobe rođene u sledeća tri horoskopska znaka važe za najtvrdoglavije i najponosnije od svih. 

Ovan 

Ovan se gotovo nikada neće izviniti. Ako to i učini, sigurno se radi o situaciji u kojoj je napravio nešto toliko ozbiljno da čak ni on to ne može da prećuti. Ipak, Ovan će uglavnom izignorisati optužbe i nastaviti da radi sve po svom. Ako ga budete gnjavili oko izvinjenja, spreman je ozbiljno da se posvađa s vama kako biste ga ostavili na miru. 

Lav 

Kada se nađe u konfliktu, Lav će svim snagama pokušati da se izbori za svoje stavove. Ako ipak shvati da je pogriješio, postaće dramatičan i održaće pronicljiv govor u kojem on i dalje ne ispada gubitnik. 

Škorpija 

Osobe rođene u znaku Škorpije spremne su za razgovor sve do trenutka dok ne povrijedite njihov ego. U slučaju da su oni zaista krivi, a vi nedužni, Škorpija će se svakako izviniti. Ipak, ako je vaša krivica, postoji mogućnost da se toliko uvrijede da u potpunosti prekinu odnos s vama.

B92

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.