Skup
Foto: Press služba Predsjednika

Skup "Poslovati sa Crnom Gorom" u Milanu okupio istaknute italijanske investitore, glavni gost Đukanović

Crnogorski šef države glavni je gost na skupu "Poslovati sa Crnom Gorom" u Milanu koji je organizovan povodom izlaska iz štampe istoimene knjige počasne konzulice Crne Gore Dolly Predović .

U knjizi su sadržane informacije o investicionim potencijalima naše zemlje kroz statističke podatke i intervjue s preduzetnicima i političarima, saopšteno je iz Đukanovićevog kabineta.

milano006

Foto: Press služba Predsjednika

Na panelu koji je okupio istaknute italijanske investitore, bankare i preduzetnike učestvuju i najviši predstavnici Univerziteta Boconi iz Milana i italijanske Konfindustrije.

Predović je kazala da je Crna Gora turistička destinacija, zemlja sa mnogo prirodnih resursa koji se trebaju iskoristiti te povoljnim geografskim položajem.

"Knjiga govori o modelima, mogućnostima i rješenjima. Ideja je bila da se napravi jedan priručnik, da se predstavi gdje je danas Crna Gora i gdje će biti sjutra. Povezali smo podatke i informacije i prikupili priče svih preduzetnika i politačara uz statističke podatke", pojasnila je autorka sadržaj knjige.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.