Stefanović: Uhapšene četiri osobe zbog prebijanja mladiće albanske nacionalnosti, pronađena i odjeća
Nebojša Stefanović

Incident u Novom Sadu

Stefanović: Uhapšene četiri osobe zbog prebijanja mladiće albanske nacionalnosti, pronađena i odjeća

Ministar unutrašnjih poslova Srbije je saopštio da će policija ispitati sve navode veoma detaljno i doći do potpune istine, bez obzira sto dosadašnja istraga ukazuje da ovaj incident nije podstreknut na nacionalnoj osnovi

Policija Srbije je uhapsila četiri osobe osumnjičene za napad na dvojicu mladića albanske nacionalnosti, a pronađena je i odjeća koju su osumnjičeni nosili tokom napada, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović, javlja Anadolija.

"Policija je posle intenzivne višečasovne istrage identifikovala sve napadače koji su pretukli dvojicu mladića i uhapsila četiri osobe osumnjičene za ovo krivično djelo. Pronađena je i odjeća, koju su osumnjičeni nosili u nedelju ujutru prilikom napada, što je važno za nastavak istrage", naveo je Stefanović, a saopštilo Ministarstvo.

Stefanović je dodao da će, iako dosadašnja istraga, uključujući i razgovor sa osumnjičenima, ali i jednim od oštećenih, ukazuje da ovaj incident nije podstreknut na nacionalnoj osnovi, policija "ispitati sve navode veoma detaljno i doći do potpune istine".

Policijska uprava u Novom Sadu ranije je potvrdila da su dvojica mladića albanske nacionalnosti napadnuta i povrijeđena u nedelju u 2.30 ujutro u novosadskoj Futoškoj ulici.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.