Murinjo stiže u Podgoricu: Gledaće meč Crne Gore i Srbije
Žoze Murinjo

Murinjo stiže u Podgoricu: Gledaće meč Crne Gore i Srbije

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo gledaće utakmicu između Crne Gore i Srbije u Ligi nacija.

Sa Murinjom u Podgoricu možda dođe iskusni vezista Nemanja Matić, koji propušta meč Lige nacija zbog povrede, ali nije sigurno jer se trenutno nalazi na pregledima u Mančesteru,prenosi B92.

Murinju je ovo treći put u poslednje vrijeme da gleda Srbiju, nakon što je posmatrao meč protiv Hrvatske u Beogradu i Austrije u Beču. 

Mančester junajted koji vodi portugalski stručnjak u velikim je problemima usljed loših rezultata ekipe i proslavljenom menadžeru se "drma stolica".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.