Tejlor tvrdi da je putovao u budućnost, prošao detektor laži(VIDEO)
Vilijam Tejlor, foto: Screenshot

Tajni projekat Britanije

Tejlor tvrdi da je putovao u budućnost, prošao detektor laži(VIDEO)

Vilijam Tejlor prošao je detektor laži pričajući o svom ‘skoku’ u budućnost. Tvrdi kako je proveo šest sati u 8973. godini te da se “nije želio vratiti” jer se radi o ‘utopiji’ u kojoj nema zločina ni sukoba jer postoji “lijek za svaki problem”, piše Mirror.

Tejlor tvrdi kako je u budućnost otišao u sklopu tajnog projekta britanske vlade, te da se u budućnosti susreo sa stanovnicima kiborzima koji su imali “abnormalno velike glave i oči” i “mala usta”, te kojima je darovana besmrtnost. Ta su bizarna stvorenja izgleda ‘potomci’ današnjih ljudi, a mogu komunicirati telepatijom. Uprkos tome, Tejlor tvrdi kako je mogao s njima komunicirati na engleskom.

“Svako je govorio tečan engleski”, rekao je. “Svi oni imaju usađen čip koji trenutačno skenira i prevodi riječi u koji god jezik im je najlakši.”

Tejlor tvrdi kako je njegova “moralna odgovornost” reći javnosti o putovanju kroz vrijeme, tehnologiji za koju tvrdi da postoji još od 1981.

Ali to nije jedini put da je Tejlor navodno putovao kroz vrijeme. Tako kaže kako je u “cilindričnoj" mašini za putovanje kroz vrijeme otišao u godinu 3.000. Ali taj je put bio daleko manje prijatan.

“Nisam se želio tamo predugo zadržavati”, objasnio je. “Nebo je bilo crveno a zagađenje je bilo posvuda. Shvatio sam da je u zraku zračenje pa sam morao brzo otići.”

Svaka od njegovih tvrdnji uspješno je prošla detektor laži kojeg je organizirao ApexTV. A izgleda da ni mi ostali nećemo morati još dugo čekati kako bismo skočili malo ‘unaprijed’.

Naime, ako je za vjerovati Tejloru, putovanje kroz vrijeme postati će biti moguće za sve do 2028. godine, piše Net.hr.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.