Pink M sjutra postaje Nova M
Nova M

Pink M sjutra postaje Nova M

Pink M postaje Nova M. Televizija Nova M ponosni je član United media grupe, vodeće medijske platforme u Jugoistočnoj Evropi.

Nova M je nova zabavno - informativna televizija koja nudi najbolje sportske sadržaje, kao i najbolji serijski i filmski program u Crnoj Gori, a nova nacionalna televizija biće dostupna od utorka 9. oktobra u 16h, saopšteno je iz Menadžmenta i uredništva Nove M.

Kako se dodaje Nova M gledaocima donosi novi, drugačiji program, bogat raznovrsnim sadržajima, koji će ih već ove jeseni zasigurno prikovati za male ekrane.

Najbolje od sporta

Sa ponosom Nova M najavljuje prenose svih utakmica fudbalske reprezentacije Crne Gore u okviru Lige nacija, novoformiranog renomiranog takmičenja UEFA. Osim ovog takmičenja, prenosiće i utakmice domaćeg nacionalnog tima i za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2020. kao i kvalifikacije crnogorske reprezentacije za Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru.

Fudbalsku poslasticu Evropsko prvenstvo u fudbalu 2020. koje će se igrati u 12 gradova, takođe će gledaoci eksluzivno imati priliku pratiti samo na televiziji Nova M.

Već u četvrtak 11. oktobra od 20.45 Nova M prenosi meč Crna Gora – Srbija, kao i revanš utakmicu sa Litvanijom, u nedjelju 14.oktobra od 20.45.

Informisanje uz Novu M

Svakog dana Nova M informiše gledaoce o najvažnijim događajima iz Crne Gore, regiona i svijeta kroz emisije -  Vijesti i Centralni dnevnik od 18h. Ekipa informativnog progama Nove M prva donosi najtačnije, najkredibilnije, najbrže i ekskluzivne informacije iz zemlje i svijeta, kaže se u saopštenju.

Najjači formati zabavnog programa

Vrhunski filmski i serijski program je na Nova M. Urnebesna komedija ove jeseni stiže sa “hrvatsko-bosanske granice”.

U malenim mjestima uvijek se rađaju najintrigantnije priče, a jednu od njih donose i vrhunska glumačka ekipa iz serije "Na granici", koja će gledaoce osvojiti krimi, ljubavnim i humorističnim dogodovštinama iz jednog malog ličkog sela. Serija će se prikazivati svakog radnog dana u 21h i 15 minuta.

Na Novu M dolazi i jedan od najboljih i najpopularnijih šou programa na svijetu – ''Supertalent''.

Nova sezona hrvatskog Supertalenta koja će se prikazivati nedjeljom od 20h pokazaće svu raskoš talentovanih ljudi iz regiona. Vidjećemo pjevače, plesače, imitatore, ali i takmičare sa neubičajenim i nikad viđenim talentima. Žiri u sastavu Martina Tomčić, Maja Šuput, Davor Bilman, Janko Popović Volarić učiniće ovaj šou još zanimljivijim, najavljuje Nova M.

Nova M donosi i najbolje od stranog programa. Tu su tako i popularne turske serije, ''Zabranjena ljubav'' i ''Rat ruža''.

''Zabranjena ljubav'' od 20h svakodnavno prikazuje dogodovštine na ranču Kozanovih, jedne od najprestižnijih istanbulskih porodica. Radnja serije ''Rat ruža'', čije je emitiranje svakog dana od 18.30, prati Gulru Čelik, mladu i lijepu, ali siromašnu djevojku, čiji otac radi kao baštovan u vili bogate porodice Sipahi. 

"Mr. Kitchen"  je kulinarska emisija koja svakog radnog dana od 16.35 donosi brojne zanimljive recepte za brza, jednostavna i zdrava jela, ali i interesantne kulinarske savjete koje pripremaju "gastro glumac" Slobodan Stefanović i njegovi sjajni gosti.

Nova M donosi i novi kviz ''Totalni obrt''.

Sjajna porodična igra koja ide svakog radnog dana u 17.15! Kviz za sve generacije i u kojem je najvažnija obaviještenost o događajima, ali i brzina reakcije, spretnost u rješavanju zadataka, dobro oko, sjećanje, domišljatost.

Nova M brine i za one najmlađe koji ne smiju propusiti legendarnu ''Kefalicu'' i niz sjajnih crtaća, a vikendom gledaocima Nova M donosi emisije poput ''Vip kuvar nedjeljom'' od 13h i ''Popodne sa Leom Kiš''.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.