Jesenje izdanje sajma “Najbolje iz Crne Gore“ 20. i 21. oktobra u Delti
Foto: Najbolje iz Crne Gore

Proizvođači iz svih krajeva CG

Jesenje izdanje sajma “Najbolje iz Crne Gore“ 20. i 21. oktobra u Delti

Peto, jubilarno, jesenje izdanje sajma “Najbolje iz Crne Gore“, biće održano 20. i 21. oktobra u Delta City-u.

Na tradicionalnoj, poljoprivrednoj, manifestaciji “Najbolje iz Crne Gore“ učestvovaće proizvođači: vina, maslina i maslinovog ulje, meda, pršuta, voća i povrća, ljekovitog bilja, organskih proizvoda, saopšteno je sa ove manifestacije.

Kako se navodi, sajam okuplja proizvođače iz svih krajeva Crne Gore na jednom mjestu i idealna je prilika da u međusobnoj komunikaciji ukažu na probleme sa kojima se susreću u proizvodnji i distribuciji svojih proizvoda.

Stoga pozivaju sve poljoprivredne proizvođače u Crnoj Gori da obezbijede svoje mjesto na vrijeme, a prijave su u toku.

Uz dobru prezentaciju, što zasigurno nudi sajam “Najbolje iz Crne Gore”, i kvalitet koji je nesporan, smatraju da će pomoći da proizvodi crnogorskih proizvođača nađu put do tržišta.

Cilj ovog sajma je, kako su istakli, i da utiču na svijest potrošača da kupuju što više domaće proizvode, te da crnogorski prehrambeni proizvodi postanu nacionalni brendovi i kao takvi rado viđeni u svakoj potrošačkoj korpi.

Kako su istakli, tokom dvodnevne manifestacije posjetioci će moći da kupe direktno proizvode od proizvođača, te da se u neposrednom kontaktu upoznaju sa procesom proizvodnje.

Koliko je projekat ”Najbolje iz Crne Gore” uspješna priča najbolje govori podatak da manifestaciju posjeti oko 20.000 posjetilaca, zaključili su.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.