Podgoričani uhapšeni zbog ulične prodaje kokaina i marihuane
ilustracija

Podgoričani uhapšeni zbog ulične prodaje kokaina i marihuane

Službenici Centra bezbjednosti Podgorica i Odsjeka za borbu protiv droge uhapsili dva lica, maloljetnog M.P. (17) i S.P. (26) iz Podgorice, koji su osumnjičeni da su izvjesno vrijeme nabavljali i stavljali u promet kokain i marihuanu.

"Kod oba lica je pronađena droga. Obojica su uz krivične prijave privedeni nadležnom tužiocu, zbog osnovane sumnje da su počinili krivična djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Lišenjem slobode ova dva osumnjičena lica spriječene su, sumnja se, njihove namjere da i drogu koja je pronađena kod njih stave u tzv. uličnu prodaju", saopštila je Uprava policije.

4. oktobra policija je u jednoj ulici u naselju Zabjelo u Podgorici kontrolisala M.P. kod kojeg je pronašla pet pvc pakovanja sa kokainom težine 2,1 gram i 12 pakovanja marihuane težine 26,8 grama.

"Pretresom stana ovog lica koji je uslijedio službenici Odsjeka za borbu protiv droge pronašli su još 13 pakovanja sa sadržajem marihuane težine 80 grama", naveli su iz policije.

Službenici Odsjeka su sjutradan, 5. oktobra, pretresom stana S.P. pronašli još 100 grama marihuane i vagu za precizno mjerenje.

"Sumnja se da su pronađene droge u oba slučaja bile spremne za stavljanje u tzv. ulični promet. Oduzeta materija za koju se sumnja da je kokain i oduzeta materija za koje se sumnja da je marihuana su upućene u Forenzički centar radi vještačenja", zaključuju iz UP.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.