Ponudio na prodaju svoju
ilustracija

Ponudio na prodaju svoju "već korišćenu" djevojku za oko 80 hiljada eura, tražili mu "probnu vožnju"

Na jednom od najpopularnijih globalnih internet sajtova za kupovinu i prodaju "I-bej" (eBay) mogu da se pronađu razne stvari. Jedan oglas je, međutim, ovih privukao posebnu pažnju.

Britanac Dejl Liks je, naime, objavio oglas putem koga je oglasio prodaju svoje djevojke Keli. On je u opisu naveo da je djevojka "već korišćena" i da se "prodaje" po cijeni od 70.000 funti, odnosno nešto manje od 80.000 eura. 

Dejl nije ni sumnjao koliko zainteresovanih će mu se javiti, a među njima je bilo i mnogo onih koji su se raspitivali za "probnu vožnju". 

"Nakon što sam objavio oglas na I-beju, nisam mogao da prestanem da se smijem zbog toga. Onda me je ona pitala zbog čega se toliko smijem", prepričava Dejla za Miror. 

"Rekao sam joj da sam je oglasio na I-beju. U početku sam mislio da taj oglas niko neće ni vidjeti, pa se nisam previše ni bavio time", kaže on. 

Dejl dodaje da se iznenadio kada su počeli da ga "bombarduju" porukama i da mu se javljaju iz svih djelova svijeta. 

"Tada sam se zapitao: 'Šta li sam to uradio?'" 

Njegova neuobičajana šala je ubrzo okončana tako što je I-bej uklonio oglas sa svojih stranica zbog pravila koje "zabranjuje oglašavanja prodaje ljudskih djelova tijela i ostataka".

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.