Stoltenberg se u Beogradu prisjeća djetinjstva: Džogirao sa porodicom na Zemunskom keju
Foto:N1

Šef NATO-a u posjeti Srbiji

Stoltenberg se u Beogradu prisjeća djetinjstva: Džogirao sa porodicom na Zemunskom keju

Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg boravi u trodnevnoj posjeti Srbiji.

 Stoltenberg je proveo nedeljno popodne u Zemunu, prenosi N1.

On je prvo džogirao sa svojom porodicom na Zemunskom keju, a nakon toga je obišao Gardoš kulu gdje su napravili porodični selfi.

Stoltenberg, koji se sjutra sastaje sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, bio je u pratnji BIA i ličnog obezbjeđenja.

 Stoltenberg je juče na Filološkom fakultetu u Beogradu  prilikom susreta sa studentima skandinavskih jezika ispričao da je živio u Beogradu kao dijete, a da je njegova mlađa sestra rođena u beogradskoj Traumatološkoj bolnici.

"Sjećam se da smo jeli prvi sladoled na Kalemegdanu i živjeli u ulici Koste Racina. Sjećam se i da smo pjevali dečju pjesmu: ‘Ringe ringe raja, doš'o čika paja‘", ispričao Stoltenberg.

0nBAN6063

Stoltenberga juče dočekao ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin

On je posle u minut isplanirane posjete fakultetu odstupio  od pravila - i poput većine studenata, posle predavanja, prošetao Studentskim parkom.

Generalni sekretar NATOa  proveo je djetinjstvo u Beogradu, pošto je njegov otac, Torvald, poznat našoj javnosti kao mirovni posrednik UN za bivšu Jugoslaviju, 1960. godine bio postavljen za prvog sekretara norveške ambasade u Beogradu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.