Čučka: Najozbiljnije riješiti pitanje privremenih lokacija u Budvi
Miodrag Čučka

Čučka: Najozbiljnije riješiti pitanje privremenih lokacija u Budvi

Približava se rok za pravljenje novog petogodišnjeg plana privremenih objekata u opštini Budva. Jedna od glavnih tema tokom predizborne kampanje Crnogorske bio je upravo plan privremenih lokacija i tada smo obećali građanima da se mora prekinuti sa praksom pravljenja vašara od najljepšeg dijela naše obale, kazao je danas Miodrag Čučka, predsjednik OO Crnogorske u Budvi.

Kako navodi Čučka, od kontakt zone Stari grad i kompletnog šetališta  a sve do Rafailovića i Petrovca vlada sveopšti haos, a naša opština ni po čemu ne podsjeća na neki mediteranski grad kako bi trebalo biti, već na jedan veliki vašar i nered.

Dodaje da u Crnogorskoj stoje iza obećanja tokom predizborne kampanje i ponavljaju da neće prihvatiti niti jedno rješenje koje bi narušavalo i ružilo izgled  grada i turističke destinacije. Čučka ističe da poseban akcenat stavljaju na kontakt zonu Stari grad. 

“Naš Stari grad treba da se uredi po preporukama Uprave za zaštitu kulturnih dobara, taj dio grada treba da bude ponos grada Budve, a ne mjesto za brzu zaradu tokom ljeta, bez ikakvog plana i reda, što je do sada bila praksa”, naglasio je Čučka.

“Nećemo dozvoliti da lični interesi još jednom pobjede zajednički interes svih građana Budve, a to je ljepši i uređeniji grad”, zaključio je Čučka.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.